Haccp normen

Bij Esthio hechten we veel belang aan de kwaliteit van onze voeding. Dit wordt weerspiegeld in de hygiënische behandeling van al onze producten. Met ons HACCP-certificaat verzekeren we onze klanten veilige en kwalitatieve producten. Van poetsvrouw tot kok, elk personeelslid wordt voortdurend bijgeschoold. De keuken waarin het personeel aan de slag gaat, is trouwens ook aangepast zodat we een maximale hygiëne en kwaliteit kunnen garanderen. Na de verwerking volgt de verpakking en het vervoer. Ook hierop zien wij streng toe. Alles wordt verpakt in de gepaste recipiënten, afhankelijk van de gewenste temperatuur.

We inventariseren alle mogelijke risico’s via autocontrolemappen, lichten onze leveranciers grondig door, besteden extra aandacht aan onze infrastructuur en werking ... Ons kwaliteitsboek wordt gecontroleerd door een externe instantie, wat u als klant een nog grotere garantie op kwaliteit geeft.

201708

Menu van de dag

  • bedrijven

    • dinsdag 22/08/2017

      Tomatens/Braadworst/Braadsaus/Appelmoes/ ...
    • woensdag 23/08/2017

      Minestrone/Kalkoenstoofvl/Salade+mayo/Kr ...
    • donderdag 24/08/2017

      Pompoens/Lasagne
  • scholen

    • dinsdag 22/08/2017

      Tomatens/Braadworst/Braads/Appelm/Natuur ...
    • woensdag 23/08/2017

      Minestrone/Kalkoenstoofvl/Salade may./Na ...
    • donderdag 24/08/2017

      Pompoensoep/Lasagne