Haccp normen

Bij Esthio hechten we veel belang aan de kwaliteit van onze voeding. Dit wordt weerspiegeld in de hygiënische behandeling van al onze producten. Met ons HACCP-certificaat verzekeren we onze klanten veilige en kwalitatieve producten. Van poetsvrouw tot kok, elk personeelslid wordt voortdurend bijgeschoold. De keuken waarin het personeel aan de slag gaat, is trouwens ook aangepast zodat we een maximale hygiëne en kwaliteit kunnen garanderen. Na de verwerking volgt de verpakking en het vervoer. Ook hierop zien wij streng toe. Alles wordt verpakt in de gepaste recipiënten, afhankelijk van de gewenste temperatuur.

We inventariseren alle mogelijke risico’s via autocontrolemappen, lichten onze leveranciers grondig door, besteden extra aandacht aan onze infrastructuur en werking ... Ons kwaliteitsboek wordt gecontroleerd door een externe instantie, wat u als klant een nog grotere garantie op kwaliteit geeft.

201710

Menu van de dag

  • bedrijven

    • donderdag 19/10/2017

      Tomatensoep/Orloff/Prinsessen/Peterselie ...
    • vrijdag 20/10/2017

      Wortelsoep/Vispan/Broccolipuree
    • maandag 23/10/2017

      Kippensoep/Kippengyros/Erwtjes/Gratin
  • scholen

    • donderdag 19/10/2017

      Tomatens.+kipbal./Kipvink/Braads./Prinse ...
    • vrijdag 20/10/2017

      Wortelsoep/Fishsticks/Nantuasaus/Broccol ...
    • maandag 23/10/2017

      Kippensoep/Kippengyros/Erwtjes + Wortele ...