Gezonde maaltijden

Onze maaltijden zijn perfect in balans. Dat kunnen we verzekeren door de manier waarop ze tot stand komen. We beginnen alvast met grondstoffen van eerste kwaliteit. Alle ingrediënten die wij gebruiken zijn lekker vers en rijk aan smaak. Deze ingrediënten worden vervolgens verwerkt volgens de HACCP-normen. Temperatuur, flow, hygiëne ... alles wordt tot in de puntjes gecontroleerd.

Een ander aspect van gezonde maaltijden is de variatie van de menu’s. Bij Esthio stellen enkel geschoolde mensen de menu’s samen, die de nodige creativiteit aan de dag leggen. Als extra controle werkt er ook een diëtiste mee aan de menu’s. Op deze manier schotelen we u evenwichtige gerechten voor.
201708

Menu van de dag

  • bedrijven

    • dinsdag 22/08/2017

      Tomatens/Braadworst/Braadsaus/Appelmoes/ ...
    • woensdag 23/08/2017

      Minestrone/Kalkoenstoofvl/Salade+mayo/Kr ...
    • donderdag 24/08/2017

      Pompoens/Lasagne
  • scholen

    • dinsdag 22/08/2017

      Tomatens/Braadworst/Braads/Appelm/Natuur ...
    • woensdag 23/08/2017

      Minestrone/Kalkoenstoofvl/Salade may./Na ...
    • donderdag 24/08/2017

      Pompoensoep/Lasagne